Петната“ на психолога Херман Роршах не трябва да бъдат подценявани

...
 
Петната“ на психолога Херман Роршах не трябва да бъдат подценявани
Коментари Харесай

Коя е основната черта на характера ви? Разберете с теста на Роршах

 

„ Петната “ на психолога Херман Роршах не би трябвало да бъдат подценявани и третирани със песимизъм! Тази доктрина за оценка е издържала тестването на времето и към момента е настояща за експертите.

 

Ако погледнете четирите фрагмента по-долу и изберете един, който ви харесва изключително, ще разпознаете преобладаващата си линия на личността. Да опитаме?

 

 Коя е главната линия на характера ви? Разберете с теста на Роршах

 

 Резултати от теста:

Фрагмент No1

Реализмът и способността да не се поддавате на страстите могат да се нарекат вашите съществени характерности. Предпочитате минимализма и простотата, само че в това време въобще не сте изсъхнал и безсърдечен човек, в противен случай, отворен и благ към хората и животните. Не можете да се наречете придирчив, само че оценявате комфорта във всяка област на живота. Не сте с „ нежни “ ръце и сте подготвени да работите интензивно, с цел да постигнете задачите си.

Фрагмент No2

Вие сте смели, уверени и не се страхувате от компликации. Не сте привикнали да спирате пред трудности по пътя към триумфа. Гледате трезво на нещата и подхождате отговорно към всевъзможни задания, като методично ги изпълнявате с най-хубав резултат. Част от обкръжението даже се опасява от вас, само че болшинството ви почита и прави оценка поради вашето вътрешно ядро, мощ на волята, мощ на духа и темперамент.

Фрагмент No3

Не сте от тези, които обичат да натоварват себе си или другите. Вие сте леки и безгрижни, само че в това време чувствителни и уязвими. Комуникативна, любяща и способна да поддържа връзка. Стремите се към елементарност и изясненост във всичко, не приемате лукавството и лицемерието. Свободата и независимостта са значими за вас, тъй че не бързате да се обвързвате в сериозна връзка.

Фрагмент No4

Вашето позитивно отношение и възприятие за комизъм притеглят другите към вас. Обичате да придобивате нови познания, имате отлична памет и мощен остроумен разум. Вие сте прочувствени, макар че предпочитате да не показвате страсти. Не обичате доста измененията, само че в това време можете бързо да се ориентирате във всяка обстановка. Не обичате да се биете за водачество и в никакъв случай не участвате във войни под прикритие, само че в това време, в случай че е належащо, можете да ръководите хора.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР